Helping The others Realize The Advantages Of su kaçağı tespit

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde two yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman su tesisatçısı içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %a hundred çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde one sene garanti belgesi vererek çalışmalara son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Bu makalede, evdeki yaygın su ve tesisat problemleriyle başa çıkmanın pratik yollarını su kaçak tespiti bulacaksınız.

Su tesisatlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve bakımının yapılması da su kaçağı riskini azaltmada etkilidir.

Evim three katlı tripleks villa. Evimin orta katında three oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler su kaçağı tespit açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir trouble değildir.

Her uygulamayı kapsayacak şekilde sızıntı tespiti için optimize edilmiş frekans tepkileri ile yüksek su tesisatçısı kaliteli piezo mikrofonlar basit geçişler sağlar

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her katın kendine ait vanası bulunuyor mu, eğer bulunuyorsa işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz su kaçağı tespit sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su sızıntısı varsa one hundred-two hundred TL arasında bir onarım bedeli çıkar daha farklı bir sorun var ise uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Report this wiki page